Információk - Rotaryparts

R TARYPARTS
Tartalomhoz ugrás
Tisztelt látogatónk!

Az alábbi dokumentum a Szeizon-Ker Kft. által üzemeltetett RotaryParts.hu internetes áruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében a feltételeket elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el!

Céginformációk
Szolgáltató neve: Szeizon-Ker Kft.
Képviselője: Szeiman Szabolcs ügyvezető
Székhely: 1104 Budapest Lavotta utca 9
Telefonszám:+36 70 5807444
E-mail: info@rotaryparts.hu
Cégjegyzékszám: 01-09-983242
Adószám: 23896183-2-42

Vásárlók adatainak kezelése
A webáruházban megadott adatait kiemelt biztonsággal kezeljük, és Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Látogatóinknak a rendelés folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése érdekében kérjük be és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az Ön által megadott adatokat arra használja, hogy indokolt esetben felvegye Önnel a kapcsolatot. Amennyiben a regisztrációnál megadott adatokban hibát, vagy hiányosságot észlel, kérjük jelezze azt elérhetőségeink valamelyikén. A Szeizon-Ker Kft. tiszteletben tartja és védi a honlapjára látogatók adatait. A rendelés feladásánál rendelkezésünkre bocsátott adatokat tároljuk, és szigorúan bizalmasan kezeljük. Azokat semmilyen körülmények között nem adjuk tovább, nem tesszük hozzáférhetővé, nem hozzuk nyilvánosságra (kivéve a kötelező jogszabályi előírásokban rögzített adatszolgáltatási kötelezettség, illetve a postai vagy futárszolgálat részére a kiszállításhoz szükséges adatok).
A szerződés tárgya
A szerződés tárgya a RotaryParts internetes áruházban található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit, képeit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon ismerheti meg. A Weboldal használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar. Az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a Szeizon-Ker Kft. nem iktatja.
Szerződő felek azonosítása
A vásárlási szerződés a Szeizon-Ker Kft., mint eladó, és a megrendelő, mint vevő között jön létre. A rendelés elfogadásához az Ön vagy cége azon adatai szükségesek, amelyeket a weblap megrendelő oldalain talál. A hiányosan, hamisan vagy pontatlanul megadott adatokat nem fogadjuk el, és a rendelést elutasítjuk. Amennyiben a regisztrált adatok nem felelnek meg a valóságnak vagy ütköznek az általános tudnivalók, vásárlási feltételek valamely pontjával, a rendelést indokolás nélkül töröljük. A rendelést e-mailben és - külön kérésre - telefonon visszaigazoljuk. A Szeizon-Ker Kft. fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a regisztrált adatok helyességét.
Árak
A termékek mellett feltüntetett ár a termék bruttó ajánlati egységára, amely forintban értendő. Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes, és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi, és a rendelést jóváhagyja. A termék és a szállítási szolgáltatás végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett, majd a rendelésről küldött visszajelző e-mailben is szerepel. A végleges ár csak a felek közös egyetértésével módosítható. Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes szállítási és fizetési kondíciók vonatkoznak. Kenőanyagok esetében a feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák a kapcsolódó termékdíjat és a környezetvédelmi díjat.
Szállítási és teljesítési feltételek
A RotaryParts a megvásárolt termékeket raktárkészlet függvényében a megrendelés napján, de legkésőbb három munkanapon belül küldi el. Amennyiben a termék már nincs készleten és megrendelését nem, vagy csak részben tudjuk teljesíteni. Természetesen ilyenkor emailben értesítjük Önt és egyeztetjük módosított rendelését. A megrendelt árut a GLS futárszolgálattal szállítjuk házhoz, mely a csomag kiküldését követő munkanapon, munkaidőben ér oda. Kérjük, mindig adja meg (mobil)telefonszámát, hogy a futár egy esetleges sikertelen kézbesítéskor tudjon Önnel egyeztetni az átvételről. Sikertelen kézbesítés esetén előfordulhat, hogy a megrendelést nem a következő munkanapon, hanem a futárral egy előre leegyeztetett időpontban fogja megkapni.

Szállítási díjak, határidők
A választott szállítási formától függően változik.
Egyéb csomagolási vagy kezelési költségeket nem számítunk fel.

A megrendelés napján csak abban az esetben tudjuk a megrendelt árut elküldeni, ha a megrendelés 12 óráig beérkezik és a termék(ek) raktáron van(nak).

A várható szállítási idő 2-5 munkanap. Kivéve ha:

  • kereskedelmi partnereink 3 napnál hosszabb időre vállalják csak annak beszerzését,
  • hiánycikkek,
  • baleset, előre nem látható közlekedési akadályok esetén

Ha a feltüntetett szállítási határidőt meghaladja a kiszállítás időpontja, erről Önt feltétlenül tájékoztatjuk.

A megrendelések érvényességét telefonon ellenőrizhetjük, ezért kérjük, hogy a telefonszámát minden esetben adja meg! Telefonszám és emailcím megadása nélkül a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni!

Szállítási feltételeink változtatási jogát fenntartjuk!
Határozott időpontra történő kiszállítás
A GLS Futárszolgálat Kft különálló cég, éppen ezért a RotaryPartsnak nincs befolyása a csomagok kiszállítási időpontjára. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy nem tudjuk előre pontosan megmondani, hogy az adott területen mikor terítenek a futárok. Általában igaz az, hogy a felvételt követő következő munkanapon, munkaidőben kézbesítenek. Amennyiben sem Ön, sem valamely családtagja nem tartózkodik otthon, akkor olyan címet adjon meg, ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot (pl. a munkahelyét). A megjegyzésben feltüntethet egyéb tudnivalókat is a szállítási címmel kapcsolatban, illetve feltétlenül adja meg mobiltelefonját a futár számára.

Személyes átvétel
Előzetes (telefonos, vagy email útján történő) egyeztetés után Budapesten átvehetők a termékek. Ebben az esetben szállítási költséget nem számítunk fel.
Sikertelen kézbesítés
Sikertelen kézbesítés esetén ingyenes másodszori kézbesítést kísérelünk meg. Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei azonban minden esetben Önt terhelik.
Sérült csomag
Kérjük, hogy a dobozt kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Ha olyan sérülést tapasztal a dobozon, mely a benne lévő áru károsodására utal, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban térítésmentesen cserélni a küldeményt. Ha sérülést tapasztalnak, kérjük haladéktalanul lépjenek velünk kapcsolatba.
Megértésüket köszönjük.

Fizetés
Előreutalással történik a visszaigazolásban megadott számlaszámra. A számlát az áruról és a szállítási költségről a csomagban találja vagy e-mailen kerül megküldésre. A meghiúsult kiszállításból eredő károkat, amennyiben ez az Ön hibájából történik, annak mindennemű költségeit Önnek kell megtérítenie.

A vásárlástól való elállás joga
A csomagküldő internetes vállalatokra vonatkozó jogszabály értelmében Önnek joga van az áru átvételét követő tizennégy munkanapon belül a vásárlástól indoklás nélkül elállni. A rendeléstől való elállást minél hamarabb jeleznie kell felénk telefonon vagy e-mailben. Ebben az esetben az Ön által kifizetett összeget az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszautaljuk. Az áru visszajuttatásának költségeit Ön viseli. A vételár visszatérítése az áru visszajuttatása után lehetséges. Az árucikk csak az eredeti garanciális okmányokkal és számlával együtt szolgáltatható vissza. Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A fogyasztót nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga:
  • szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha a 14 naptári nap elállási határidő lejárta előtt a gazdálkodó szervezet a teljesítést a vevő beleegyezésével megkezdte
  • olyan áru értékesítése illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára illetve díja a pénzpiac gazdálkodó szervezet által nem irányítható ingadozásától függ
  • olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött (egyedi megrendelések)

A vonatkozó kormányrendeletről bővebben itt olvashat: A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény vonatkozó szakasza.
Termékgarancia (szavatosság, jótállás)
A Szeizon-Ker Kft. garanciát ad minden termékre az átadástól számított 6 hónapig - kivéve, ha a gyártó ennél rövidebb vagy hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon.
A vonatkozó kormányrendeletről bővebben itt olvashat: 151/2003 (IX.22) Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó jótállásról.
Felelősségvállalás
A Szeizon-Ker Kft. nem tartozik felelősséggel a RotaryParts.hu oldalain külső behatolás által okozott károkért, illetve bármilyen, a szolgáltatók által okozott információtovábbítási késedelemért, számítógépes vírus, vonal- illetve rendszerhibából keletkezett károkért.
Webáruházunkban található információk alapján vásárolt termékek felhasználása a vevő felelőssége. Nem vállalunk felelősséget a nem rendeltetés szerinti felhasználásból származó semmiféle veszteségért, vagy kárért.
© Szeizon-Ker Kft. Minden jog fenntartava.
+36705807444
info@rotaryparts.hu
1104 Budapest Lavotta utca 9. (iroda)
Vissza a tartalomhoz